Hirdetés

Olcsóbbá teszi az A3-as nyomtatást az Epson



|

50% plusz tintamennyiséget kapott a Stylus Photo R2000.

Hirdetés

Az Epson új Stylus Photo R2000-es készülékét 17ml-es, nagy kapacitású tintapatron készlettel látta el. Az A3-as méretben dolgozó fix fejes fotónyomtatók esetében - a nagyobb nyomatméret, a több alapszín és nagyobb tintafogyasztás miatt - fokozottan előnyös nagyobb kapacitású tintapatronok alkalmazása, így ugyanis nem csak kevesebbszer kell patront cserélni, de az ebből eredő szerviztinta veszteség is kevesebb.


Az új A3+ méretű, 8 színkomponensű fotónyomtató, az Epson pigment alapú UltraChrome Hi-Gloss2 tintáival dolgozik, a képet változó cseppmérettel (legkevesebb 1,5 pikoliteres adagolás) állítja elő. Az elődmodellekhez képest javítottak teljesítményén és ebben a kategóriában elsőként Ethernet, Wi-FI és USB kapcsolattal is rendelkezik. Az Epson iPrint alkalmazás használatával a felhasználók akár távolról, iPhone vagy iPad készülékeikről is küldhetnek különböző nyomtatási feladatokat a készülékre. Az R2000 továbbá azonnali nyomtatást tesz lehetővé a PictBridge kapcsolatot támogató fényképezőgépekről is.

 

Az R2000 támogatja a fényes és a matt papírtípusok és művészpapírok vágottlap- és tekercspapír formátumát is, és akár közvetlenül CD és DVD vagy vastagabb poszterkartonok nyomtatására is képes. A készülék 139 000 forintos ajánlott fogyasztói árával nem tartozik a legolcsóbb A3-as nyomtatók közé, ezért olyan kreatív irodákban takaríthatnak meg vele tintaköltséget, ahol rendszeresen szükség van A3+ méretű nyomatokra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.