Hirdetés

Panasonic: a legvékonyabb plazmatévé



|

Extrém értékekkel (és árral) rendelkező plazmatévét mutatott be a Panasonic.

Hirdetés

A gyártó Z1 nevű plazmatévéje mindössze egyetlen hüvelyk vékony és 54 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Ez a különlegesen vékony kialakítás még nem is minden, hiszen a teljes néven TC-P54Z1-nek elnevezett tévé nem kevesebb mint hatezer dollárért lesz megvásárolható. Jobb nem is utánaszámolni a jelenlegi árfolyamon... Természetesen nem maradhatott ki a tudástárból pár egyéb meglepetés sem, ilyen a vezeték nélküli HDMI kimenet, valamint a 40 000:1 kontrasztarány. Említésre méltó továbbá az alacsony fogyasztású Neo PDP panel jelenléte.

panasonic_z1.jpg
 

Az óriás hazai megjelenéséről még nincsenek információk, de a gyártó hivatalos csatornáin keresztül valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.