Hirdetés

Panasonic DMP-BDT320 - kipróbáltuk a CES-díjas Blu-ray-t (videó)



|

Szerkesztőségünkben járt a Panasonic - jelenleg még bevezetés alatt álló - CES innovációs díjas blu-ray lejátszója, amely néhány szokatlan képességgel rendelkezik.

Hirdetés

Magyarországon egyelőre még bevezetés alatt áll a Panasonic Blu-ray lejátszója, amely innováció díjat hozott el a CES-ről. Egyrészt rendkívül alacsony energiafogyasztással rendelkezik, a gyártó adatai alapján készenlétben csak 0,1 wattot fogyaszt. A mozgásérzékelő szenzorjával figyeli, hogy mikor tartozódnak előtte és ekkor készenléti üzemmódba vált, 3,2 wattos fogyasztással. Ezen állapotból egy pillanat alatt képes felébredni, miközben azokhoz a vetélytársaknak 1-3 másodperc kell. Nem nagy különbség, az azonban már igen, hogy még működés közben is körülbelül csak 8 wattot fogyaszt, amely rendkívül jó eredmény. A készülék másik újdonsága a távirányítója, amely egy érintésérzékeny felületet kapott, így az okostelefonokhoz hasonló módon lehet vezérelni a lejátszót. Erre szabták a menüjét is, így a végeredmény egy nagyon jól kezelhető platform lett.

 



A PC World márciusi számában egy bővebb tesztet is olvashat a készülékről. Sőt fókusztesztünkből azt is megtudhatja, hogy jelenleg melyik Blu-ray lejátszó a legjobb vétel a piacon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.