Hirdetés

Papírban legmenőbb a Xerox



|

A márkanév rég átköltözött a köznyelvbe: ma is azt mondjuk "xeroxolunk" amikor másolunk.

Hirdetés

A Xerox az egymást követő negyedik évben végzett első helyen az irodai papírgyártók márkarangsorában, az eladott papírok 11 százalékát mondhatta magáénak. A gyártó papírja sikereit a minőségnek tulajdonítja, no meg annak, hogy folyamatosan képes a megrendelt mennyiségeket leszállítani. Sajtóközleményében kiemelte a papírok pontos vágásának és pormentességének fontosságát, utóbbi révén nem halmozódik fel a por a készülékben, ritkábban van szükség karbantartásra.
Az Opticom által végzett márkaismeret-teszt során a Xerox márkanév a válaszadók 73 százalékának csengett ismerősen, amivel szintén első helyezést mondhat magáénak a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.