Hirdetés

PoV: vízhűtéses GeForce GTX 590 Beast



|

A Point of View a TGT csapatával együtt dobta piacra a videokártyát, ami már előrendelhető.

Hirdetés

A Point of View a TGT tuningcsapatával karöltve bemutatta legújabb videokártyáját, a piacon a harmadik megnövelt teljesítményű GeForce GTX 590-et, amely ráadásul vízhűtéses is. Az újdonság a GTX 590 Beast Edition nevet kapta, az egyslotos vízhűtés blokkja az Aqua Computertől származik. A "lapos" hűtés ellenére a kártya továbbra is két helyet igényel a házakban.

 

A két GF110-es GPU-ra épülő kártya 1024 CUDA maggal operál, órajeleit gyárilag megemelték. A GPU és a shader órajele 607 és 1215 MHz-ről 691 és 1382 MHz-re nőtt, míg a 2 x 384 bites memóriabusz által kezelt 3 GB GDDR5-ös memória frekvenciája 3414 MHz-ről 3710 MHz-re emelkedett.

 

A vezérlő két nyolctűs PCIe csatlakozóból jut plusz energiához, támogatja az SLI-t, és négy videokimenettel rendelkezik: három DVI-jal és egy HDMI csatlakozóval. A POV/TGT GeForce GTX 590 Beast Edition már előrendelhető, ára 778 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.