Hirdetés

Prémium, ujjlenyomat-olvasós táblagépeken dolgozik a Samsung



|

A Galaxy Tab S sorozat csúcsfelbontású AMOLED kijelzőt kaphat.

Hirdetés

A legújabb hírek alapján a Samsung igen rövid időn belül egy újabb tabletsorozatot mutat be a Galaxy családja folytatásaként. Ezúttal a Galaxy Tab S fedőnévre hallgató szériát emlegetik, amely a SamMobile szerint prémium kategóriát jelenthet. Az új tabletek a Home gombba ágyazott ujjlenyomat-olvasót, illetve 2560 x 1600 pixeles felbontásra képes AMOLED kijelzőt kapnak. 

Hirdetés

A 8,4 és 10,5 hüvelykes kiadásokban, Wi-Fi-s vagy 4G LTE-s opciókkal érkező táblák a Galaxy S5 dizájnjegyeit vennék alapul, és fehér mellett szürkében lesznek választhatóak. Belül a Samsung Exynos 5 Octa processzorai mellett 3 GB RAM-ot, egy 8 és egy 2,1 megapixeles kamerát, 802.11ac-s Wi-Fi-t, DLNA-t és Bluetooth 4.0 LE-t is találunk majd. 

Azt nem tudni, hogy a Samsung hogyan kívánja pozicionálni az új tábláit, főleg az aktuális Pro sorozathoz mérten. Az ujjlenyomat-olvasó megléte és az a tény, hogy jó ideje nem használtak AMOLED panelt, ugyanakkor arra utalnak, hogy ténylegesen prémium termékekről lehet szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.