Hirdetés

Razer Carcharias, a játékos fenegyerek!



|

A játékosok fegyvártárában egy jó fejhallgató hatalmas előnyöket jelenthet,nem is beszélve egy lanpartiról, ahova több mint illetlenség az otthoni 7.1-es rendszerrel érkezni.

Hirdetés

A Carcharias le sem tagadhatná hogy vérbeli Razer termék, a formaterv, a minőség, a színválasztás valamint a szolgáltatások is egyértelművé teszik még egy laikus számára is hogy ezt nem a csevegőszoftverek vagy az titkárnők eszköze lesz. A felépítés teljesen klasszikusnak mondható, de a Barracudához képest sokat alakítottak a kinézeten. A párnázott pánt állítható méretű, így minden fejmérethez kényelmesen hozzáigazítható,a párnázott fülesek pedig fekete perforált lemezt kaptak borításnak.

28796.png

 A külcsíny után a belbecs sem utolsó szempont, ezzel sem lesz sok gond a vásárlóknak, hiszen a 32 ohm-os impedanciával rendelkező fejhallgató frekvencia tartománya 20 és 20.000 Hz-ig terjed, a 40mm-es hangszórókban található neodimium mágneseknek köszönhetően pedig a mély hangokból sem lesz hiány. A rendszer szerves részét képezi a mikrofon is, -ami bár nem szerelhető le- 270 fokban elforgatható és felvértezték zajszűrővel is, így egy pörgősebb lanpartin sem fogja rontani a kommunikációt a háttérből érkező ricsaj. A frekvenciatartománya 50  16,000 Hz, a jel-zaj viszony pedig 50Hz a gyártó adatlapja szerint. Ha épp nem publikus a megjegyzés ami előreláthatólag elhagyná a szánkat, akkor a 3.3 méteres kábelen található, Razer logóval felvértezett gombon lehet off állásba tenni a kapcsolót.

További információ és ár a Computermode oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.