Hirdetés

Razer - Hordozható hangszóró játékosoknak!



|

A játékok dübörgő hangzása miatt eddig kénytelen voltunk a házimozi rendszerek előtt gubbasztani. Ám ennek mostantól vége!

Hirdetés

Megérkeztek a Razer ütős hangzású, hordozható hangszórói.Erőteljes hangzás, hordozható formában - ez a Razer Ferox: egy apró méretű, de ugyanakkor félelmetes hangzású sztereó hangszórópár. 360 fokos körsugárzói egyenletes, tiszta hangzással töltik ki a teret, miközben a megnövelhető rezonációs üreg fantasztikus basszusokat, az optimalizált digitális erősítők pedig magasabb hatásfokot és teljesítményt biztosítanak. Többdimenziós hangzásélmény, amely elfér a tenyeredben - ennél többet pedig kívánni sem lehet. Egyszerű „Plug and Play" működésével, 12 órás akkumulátor élettartamával, és praktikus hordtáskájával a Razer Ferox maximálisan kielégíti a hordozható hangszórókkal kapcsolatos elvárásokat.

 

 

Termékjellemzők:


-A 360 fokos hangzás biztosítja a tiszta körkörös hallhatóságot
-A megnövelhető rezonációs üreg garantálja az erőteljes basszusokat
-Digitális erősítés a magasabb hatásfokért
-Minden 3,5mm-es jack-aljzattal rendelkező médialejátszóval kompatibilis
-30 mm-es átmérőjű hangszórómembránok a kivételesen jó hangzásért
-Újratölthető beépített akkumulátorok (nem cserélhető)
-Akár 12 órás üzemidő
-Egyidejűleg tölthető és használtható
-LED jelzi az akkumulátor töltöttségét, egyszerű ellenőrzést biztosítva
-Észrevétlen váltás a ki- és bekapcsolás között
-Hordtáska a maximális hordozhatóságért

Razer Ferox
Ajánlott fogyasztói ár: USA $59.99; EU €59.99

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.