Hirdetés

S Tollal érkezett a Samsung Galaxy Tab 10.1 A



|

Sajnos egyelőre csak Dél-Koreában kapható a Samsung legújabb táblagépe, amelyhez S Toll is van.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab A szériája általában visszafogott tudású táblagépekből áll, főleg az S sorozathoz mérten. Azonban a legújabb modell egy prémium tényezővel újított, ami nem más, mint az S Toll. 

Hirdetés

A 2016-os Galaxy Tab A 10.1 S Tollal érkezik, ami lehetővé teszi többek között a képernyőre írást és rajzolást. Természetesen érzékeli a nyomás erősségét is, illetve használható kurzorként, képek feliratozására, szöveg fordítására és sok másra is. 

Sajnos egyelőre csak Dél-Koreában lehet hozzájutni az újdonsághoz, de jó esély van rá, hogy hamarosan más országokban is elérhetővé válik a tablet. 

A táblagép 10,1 hüvelykes, 1920 x 1200-as kijelzőt kapott, ami alatt egy nyolcmagos, 1,6 GHz-es Exynos 7870 processzor, 3 GB RAM és 32 GB tárhely található. A gép Android Marshmallow-t futtat, a kamerái 8 és 2 megapixelesek. Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a GPS, a jackcsatlakozó, a microUSB és opcionálisan az LTE-támogatás. A 7300 mAh-s akku akár 14 órás üzemidőt is lehetővé tesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.