Hirdetés

Samsung MV 800: az önmagukat fotózóknak



|

Egy aprócska segítség azoknak, akik szeretik, ha sok képet készítenek saját magukról.

Hirdetés

A közösségi oldalak rogyásig vannak olyan felhasználók képeivel, akik nem ismerik az önkioldót, és tükör előtt fotózzák le magukat, általában megpróbálva valamilyen komoly érzelmet tükröző arcot vágni (naivság, ártatlanság, keménység), amiből az esetek többségében csak egy kifejezéstelen tekintet jön össze. Nekik mindenképpen hasznos lehet a Samsung fényképezőgépe, mely az MV 800 névre hallgat, és gyakorlatilag félbe hajtható, így tulajdonképpen önmagát alakítja állvánnyá.

Az előlapon is található exponáló gomb, így utalva arra, hogy az "önfényképezők" boldogan kézbe vehetik. Technikai paramétereit tekintve 16.1 megapixeles a szenzor, a kijelző 3 hüvelykes és érintéssel vezérelhető, az optika 4.7-23.5 mm-es, ötszörös zoom-mal támogatva, fényérzékenysége pedig ISO 80 és 3200 között variálható. Aki esetleg filmet is szeretne készíteni az MV 800-zal, az 720p-s minőségben megteheti, amennyiben kifizette érte a 280 dolláros vételárat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.