Hirdetés

Seasonic tápok 80Plus Platinum minősítéssel



|

Az új P széria a jelenlegi X sorozatot hivatott leváltani.

Hirdetés

A Seasonic legújabb tápegységeiről friss információk láttak napvilágot. Az új P szériába egyelőre két modell tartozik, a 860 wattos P-860XP és az 1000 wattos P-1000XP. Ezek a tápok a jelenlegi X sorozatot hivatottak leváltani, méghozzá 80Plus Platinum hatásfokkal.

 

A teljesen moduláris kialakítású PSU-k hat darab PCI Express csatlakozóval rendelkeznek, valamint egy Sanyo Denki ventilátorral, amely kizárólag 40% fölötti terhelés fölött kapcsol be. Ez a nagyobb modellnél azt jelenti, hogy ha a fogyasztásunk nem éri el a 400 wattot, a légkavaró be sem kapcsol.

 

 

Hivatalosan meg nem erősített adatok szerint az új tápegységek belsejét a korábbi X szériából alakították át, és sikerült megszerezni hozzájuk a 80Plus Platinum minősítést. A nagyobbik modell feltehetően számos CrossFireX és SLI konfigurációval, valamint a legerősebb processzorokkal is megbirkózik majd, továbbá az AMD Bulldozer és az Intel Sandy Bridge-E architektúrákkal.

 

A tápegységek hivatalos bemutatója idén nyáron várható. A P-860XP tervezett ára 220 euró, míg a P-1000XP a tervek szerint 270 euróba kerül majd. A Seasonic a 80Plus Platinum-matrciát kiérdemelt P széria mellé két új, X családba tartozó modellen is dolgozik, amelyek teljesítménye 1050 és 1250 watt lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.