Hirdetés

Sothink Movie DVD Maker 1.0



|

Egy egyszerű ingyenes program bármilyen formátumú videóállomány DVD-re való alakítására.

Hirdetés

Digitális videóinkat a legegyszerűbben DVD-videó formátumban tudjuk az ismerőseinkkel megosztani, hiszen az számítógépeken és asztali lejátszókon is egyaránt megtekinthető. Bár DVD kimenete az összes videószerkesztőnek van, eddig nem nagyon létezett olyan ingyenes alkalmazás, amellyel ez egyszerűen elvégezhető. A Sothing Movie DVD Maker pontosan erre való, csak „beledobáljuk" a DVD-re kerülő filmeket, a program pedig minden konverziót elvégez helyettünk -- sőt, a második lépésben egy csíkon jelzi is lemezünk telítettségét. Az elkészült DVD-korongból azonnal lemezt is írhatunk, vagy ha akarjuk, akkor akár egy megadott mappába le is menthetjük a tartalmát. A beállítások között megadhatjuk a DVD-videónk hang és képsávjának bitarányát és a használni kívánt videórendszert is (PAL vagy NTSC). Egy nagyon egyszerű lineáris szerkesztőfelület is a rendelkezésünkre áll a lemezre szánt videók vágására, csonkolására és a képarány megváltoztatására.

 

 

sothink.png

 


Nagyon egyszerű alkalmazás a Sothink Movie DVD Maker, de amire a kitalálták, arra tökéletesen alkalmas -- ha gyorsan szeretnénk pár videóból DVD-t készíteni, akkor nem kell tovább keresgélnünk. Az ingyenes program megtalálható júniusi számunk lemezmellékletén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.