Hirdetés

Sount Blaster Z széria a Creative-tól



|

A Creative próbálkozik, de nehéz dolga van a hírneve visszaszerzésében.

Hirdetés

A Creative-tól a múltban remek hangkártyákat láthattunk, azonban a hírnév a gyenge drivertámogatás és a túlértékelt termékek miatt megkopott az elmúlt években. Ezen az új Sound Blaster ZxR, Zx és Z szériák sem segítenek nagyon könnyen.

 

A felsőkategóriás ZxR igen borsos áron kínálja magát, egy hangkártyáért kissé soknak tűnhet a 250 dollár - ennek ellenére szinte mindent megad, amit hangkártyától technológiák terén várni lehet. A Zx 141,99 dollárért már LED-es fényeket kínál, a 120 dolláros Z pedig a játékosokat célozza meg.

 

Az idén decemberben boltokba kerülő hangkártyák a Creative erőteljes próbálkozását mutatják, ám a gyártónak mindenképp nehéz dolga lesz, ha azt szeretné, a neve és a Sound Blaster ismét komoly elismerést váltson ki a felhasználók körében.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.