Hirdetés

Stabil a Logitech helyzete



|

Az aktuális üzleti évben 20 százalékkal teljesített jobban a Logitech.

Hirdetés

Véget ért a Logitech számára a 2011-es üzleti év, amely bár az utolsó negyedévet vizsgálva kissé lelombozó volt a vállalat számára, összességében jó üzleti évet zártak. A vállalat 2,36 milliárd dolláros árbevétele 20 százalékos előrelépést jelent éves szinten, a profit összege 128,4 millió dollár volt, ami az előző évi duplája.

 

Az erős üzleti év, az értékesítések 20 százalékos növekedése és a profit megduplázása elsősorban az amerikai és az ázsiai régióknak köszönhető, ahogyan azt Gerald P. Quindlen, a Logitech elnök-vezérigazgatója is közölte. Az eredmények azonban alulmaradtak a vállalat várakozásaihoz képest.

 

Ennek az oka az volt, hogy az európai országok és a Közel-Kelet piacán sokkal nagyobb várakozásai voltak a gyártónak, a vásárlói igények azonban messze elmaradtak a tervektől. A Logitech szerint ennek az oka a rossz árpolitika és a promóciós programok hiánya volt, azonban ezeket igyekeznek javítani. A 2012. március végén befejeződő 2012-es üzleti évre a Logitech az ideinél magasabb, 2,6 milliárd dolláros bevételt vár.

 

 

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Billentyűzet- és egérvásárlás

Logitech Internet 350

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.