Hirdetés

Téli tuningbajnokság a Gigabyte-tól



|

A Gigabyte az ünnepekre a Winter OC Whiteouttal kínál programot a tuningosoknak.

Hirdetés

December 21. és január 20. között rendezi meg a Gigabyte a Winter OC Whiteout névre keresztelt tuningbajnokságát, amely minden felhasználó számára nyitott, aki Intel processzort és Gigabyte alaplapot használ. A versenynek három kategóriája van.

Az első forduló a 3DMark11 "No X79" nevet viseli - itt egyetlen, nem-X79-es Intel processzorra és egy videokártyára van szükség. A második fordulóban, a 3DMark Vantage "Dual core"-ban a tesztet egy olyan alaplapon kell futtatni, amihez egy- vagy kétmagos CPU és egy videokártya társul. A harmadik kör a Heaven DX11 "Full Out", amelyben a processzorra már nincsen korlátozás, viszont a GPU limit továbbra is egy.

Január 10-én a 10 leginkább "havas" fotót a Gigabyte hozzáadja a facebookos oldalához, tehát érdemes akkor fotót készíteni, amikor a folyékony nitrogén nagy gőzt csinál. Az utóbbi bónuszkör első helyezettje egy GIGABYTE Z77-HD4 alaplapot és egy Cooler Master Sirus S-5.1 headsetet kap. A fordulókban egy GIGABYTE Z77X-UD4H alaplapot és egy Cooler Master Seidon 120M hűtőcsomagot osztanak ki. További információk itt találhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.