Hirdetés

Testekre öltött fotók a Canontól



|

A Canon divatkollekcióját Magyarországot megjelenítő fotóremekekből "szabták".

Hirdetés

A Canon We Speak Image fotópályázatán magyar amatőr (és profi) fotósok foglalták képekbe Magyarországot, ráadásul a legjobb képek a kreativitás egy szokatlan megnyilvánulásának szolgáltattak munkaalapot. A legjobb pályamunkák új testet öltöttek, illetve testekre ölttettek: a 11 díjnyertes és a további 10 legizgalmasabb fotó felhasználásával Vágó Réka divattervező és a Bodza Csoport különleges ruhakollekciót készített.

 

 

canondivat_.jpg

 

 

Ahogy Magyarország megihlette a fotósokat, a fotók is ihletet adtak a ruhatervezőknek. Az összesen hat darabból álló kollekció sosem látott inspiratív ruhadarabokból áll, amelyek felületén - a szabályok szerint - 25%-ban a megadott fotóknak kellett látszódniuk. Ez a kampány a kreativitás, a divat és a Canon elköteletezett hozzáállásának köszönhetően új dimenzióba helyezte a modern művészeti törekvéseket, és nagyszerű pillanatokat teremtett minden résztvevő és befogadó számára.

 


A pályázat részleteiről, az alkotói folyamatról és az eseményekről egy önálló, külön erre a célra kialakított - magyar nyelven is használható - weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők: www.canon-europe.com/wespeakimage.

 

 

ruha1_.jpg

 

 

Nem csak magában a szépség állt az események középpontjában, az Európai Vöröskereszt hivatalos támogatójaként a Canon a kampány internetes oldalára feltöltött valamennyi kép után meghatározott adományt fizetett a jótékonysági szervezetnek.

 

elokeszulet__1.jpg

 

Ez az egyedülálló, hosszú előkészítő munkát igénylő We Speak Image kollekció a Design7 záró rendezvényén, a Gödör Klubban került bemutatásra október 14-én, ahol az Elite Model Look döntősei viselték a ruhákat.

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.