Hirdetés

Titkolózik az AMD



|

A Computexen feltűntek az első Barcelona magos központi egységek.

Hirdetés

A kiállítás standjain három jelentős szervergyártó - név szerint a Supermicro, a Tyan és az Uniwide is - kiállított olyan kiszolgálókat, amelyekben az AMD új, négymagos központi egysége, a Barcelona dolgozik. Feltehetőleg a gyártó utasítására egyelőre semmilyen információ nem látott napvilágot a technikai paraméterekről, így továbbra is csak találgathatunk a teljesítménnyel kapcsolatban.

 

amd_barcelona1_netre.jpg

 

A Supermicro standján kiállított kétprocesszoros munkaállomás esetében kínosan ügyeltek arra, hogy ne csatlakoztassanak semmilyen beviteli eszközt a géphez, így az érdeklődők nem tudták leellenőrizni, hogy a ház mellé helyezett "Barcelona solution - Barcelona alapú megoldás" táblácska valóban fedte-e a valóságot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.