Hirdetés

Több Sandy Bridge-alapú CPU is nyugdíjba megy



|

Az Intel egy tucat processzorának a forgalmazását szünteti meg, de azért újak is akadnak.

Hirdetés

Mivel hamarosan az Ivy Bridge utódja is megérkezik, ezért az újdonságra vágyók számára nem a két generációval ezelőtti termékek a legvonzóbbak - az Intel ezért több korábbi processzorát is nyugdíjazza. Ezúttal Sandy Bridge-alapú CPU-k vonulnak vissza, amelyekre rendelést még július végéig fogadnak.

A kivonuló processzorok közül a legérdekesebbek listája: Core i7-2960XM, i7-2860QM, i5-2557M, i7-2637M, and Celeron B710 és 857. Az Intel jövő januárig szállítja a beérkezett megrendeléseket.

Maga a Sandy Bridge nincs azonban még teljesen elfelejtve, ugyanis új modellt is mutatott be még az Intel, a kisebb és közepes PC-khez. A legfrissebb ilyen a kétmagos Core i3-2348M, amely 3 MB L3 cache-sel rendelkezik, támogatja az SSE4-et és a virtualizációs megoldásokat. A 2,3 GHz-es processzor nem rendelkezik Turbo Boosttal, ellenben kapott egy integrált, HD 3000-es GPU-t, amelynek az órajele 650 MHz-ről 1,15 GHz-re állítható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.