Hirdetés

Toshiba notebook 3D-s Blu-ray-tartalommal



|

A Toshiba Satellite A665-ös notebookja a világon az első, amely képes 3D-s Blu-ray formátum lejátszására.

Hirdetés

A Toshiba Dynabook TX/98MBL a gyártó szerint a világ első olyan notebookja, amely képes 3D-s Blu-ray-tartalmak visszajátszására. Valójában a Satellite A665-ről van szó, Európában ugyanis így hívja a Toshiba a gépet.

 

A 15,6 hüvelykes noteszgép LED-es háttérvilágítású, 120 Hz-es panelt kapott, ami 1366 x 768-as felbontást tesz lehetővé. A 3D-s Blu-ray formátumú anyagokat a WinDVD BD az NVIDIA 3D Vision szoftver és a GeForce GTS 350M (1 gigabájtos) grafikus kártya segítségével játssza le.

 

A gépbe Intel Core i7-740QM processzor került, maximum 4 GB memóriával és egy 640 gigabájtos merevlemezzel. A Blu-ray-meghajtó mellé Harman/kardon sztereó hangszórók járnak, Dolby Advanced Audio-val, hogy a 3D-s játékok is jobbak legyenek.

 

A 15 hüvelykes notebook várhatóan 2700 dolláros áron kerül piacra, valamikor a nyáron, Japánban pedig már júliusban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.