Hirdetés

Toshiba ultrabook 21:9-es képaránnyal



|

Az U840W 1792 x 768-as felbontást tár a felhasználók szeme elé.

Hirdetés

Az ultrabookok sokszor szerepelnek a hírekben, azonban a nagy reklámhadjárat ellenére a várva-várt sikerhullám még mindig elmarad. Ennek ellenére vannak olyan gépek, amelyek külön említést érdemelnek. Ilyen a Toshiba U840W is.

 

Az újdonság a megszokott 11,6 vagy 13,3 hüvelykes kijelző helyett 14,4 hüvelykes megjelenítővel büszkélkedhet, amely az etalonnak számító 16:9-es képarány helyett 21:9-est használ. Mindez 1792 x 768-as felbontást jelent.

 

A Toshiba új ultrabookja a hardverek tekintetében mindent biztosít, amit az Intel ígért (USB 3.0, LAN, kártyahelyek, Wi-Fi, hangszórók, stb...). A szokatlan eszköz ugyanakkor azt a dilemmát is felveti, hogy míg a PC- és monitorgyártók a multimédia jegyében elfelejtették a 4:3-as képarányt, addig a megszokott 16:9-cel szemben a 21:9 nem hordoz jelentős újdonságot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.