Hirdetés

Twister 120 CPU-hűtő a Sunbeamtech-től



|

Az újdonságra két, ellentétes irányban forgó ventilátor került.

Hirdetés

A Sunbeamtech bemutatta legújabb CPU-hűtőjét, amelyet Twister 120 névre keresztelt. Az újdonság legfőbb érdekessége, hogy az úgynevezett ISO-Turbo technológiát használja. Ennek lényege, hogy a hűtőre két ventilátor került, amelyek ellentétes irányban forognak, növelve a légáramot.

 

A 125 x 60 x 51 milliméteres processzorhűtő három darab 8 milliméteres, közvetlen érintkezésű réz hőcsővel van ellátva. A légkavarók 120 milliméteresek, és 16 dBA-s zajszint mellett üzemelnek. A hűtő többféle foglalatot is támogat.

 

Az LGA 775/1156/1366 mellett a Socket 939/940/AM2/AM2+ és AM3 típusú processzorokra is rászerelhető az újdonság, amelyhez TX-4 típusú paszta jár, illetve egy Rheosmart PCI ventilátorvezérlő. A Twister 120 ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.