Hirdetés

Új HP utrabook modell



|

Csak 14,5 mm vastag a csupa fém HP Spectre.

Hirdetés

A HP Global Influencer Summit során, Sanghajban jelentette be a cég új ultrabook modelljét, a Spectre-t, melyet a teljesítményre (is) kényes felhasználóknak szánnak.

 

A csinos fémház finom burkolatot kapott, a készülék tervezésekor a stílus mellett persze a másik ultrabook erényre, a hordozhatóságra koncentráltak, a 14,5 mm vastag laptop 1,395 kg-ot nyom. 13,3 hüvelykes HD LED LCD kijelzőt kapott és HDMI kimenetet a monitorbővítéshez, oldalt USB 3.0 és Gigabit Ethernet port is rendelkezésre áll. A 256 GB SSD háttértárral felszerelt konfiguráció 8 órás üzemidővel bír.

 

 

A legújabb Intel processzormodellek valamelyikével szállítják a HP Spectre-t, mely az SSD és az Intel Rapid Start révén gyorsan üzemkész. Beépítették a Smart Connect technológiát is, ami lehetővé teszi, hogy a gép alvó állapotban is frissítse az e-maileket.

Extra tartozék a gépen az Adobe Photoshop Elements 10 és a Premiere Elements 10 teljes kiadása. A biztonság kedvéért egy éves Absolute Data Protect és két éves Norton Internet Security előfizetést adnak a Spectre modellekhez. Az első Spectre modellek június végén kerülnek az üzletekbe, áruk 999 euró lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.