Hirdetés

Új Sony és Samsung Blu-ray eszközök



|

A formátumháború győzteseinek új lejátszói.

Hirdetés

A Sony két Blu-ray felvevője, a BDZ-A70 és a BDZ-T90 sajnos egyelőre csak japánban lesz kapható, bár paraméterei igen lenyűgözőek. Mindkettő rögzít lemezre, rendelkezik beépített merevlemezzel és duál digitális tv-tunerrel is . Az A70-esben 320 GB-os, a T90-esben 500 gigabájtos merevlemez van.

A Samsung lejátszója, a BD-P1500 már világszerte kapható lesz májustól. Teljes HD, azaz 1080p videók lejátszására képes és természetesen DVD-t és CD-t is lejátszik. A DVD-ről lejátszott filmeket képes felkonvertálni 720p, 1080i és 1080p felbontásba.

 

samsung-blu-ray.jpg

 A képgalériához kattintson a képre!


Sajnos azonban a BD-P1500 első szériája nem támogatja a BD-Live szolgáltatást, ami a Blu-ray lemezek nagy különlegessége. A BD-Live egy olyan interaktív szolgáltatás, amely a lemez behelyezésével (és a lejátszó internetre kötésével) játékokat, plusz információkat és online vásárlási funkciókat tesz elérhetővé az adott BD filmmel kapcsolatban, a film menüjén keresztül.


A későbbi szériák már automatikusan támogatják ezt, az első vásárlóknak viszont majd kénytelenek lesznek egy firmware frissítéssel alkalmassá tenni a készüléküket.

A BD-P1500 ára várhatóan körülbelül 399 dollár, azaz 65 000 dorint lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.