Hirdetés

CES 2012: új SSD-k a RunCore-tól



|

A CES 2012-n az ultrabookokba szánt meghajtók mellett felsőkategóriásokat is bemutat a kínai gyártó.

Hirdetés

A kínai RunCore a 2012-es CES-en mutatja be három új SSD-sorozatát, amelyek számos szegmenst lefednek, az ultrabookokba szánt meghajtóktól a felsőkategóriáig.

 

A legfejlettebb széria a Xapear lesz, amely a gyártó szerint a világon az első ilyen meghajtó lesz, amely már RFID-alapú adatvédelmet biztosít. Emellett mobilos védelmet is kapnak az SSD-k, amelyek állapota telefonról lesz ellenőrizhető, szükséges szerint gombnyomásra törölhető.

 

A Falcon és a Pro V sorozatokból az előbbi a Marvell 6 Gbps-os SATA vezérlőjét kapja, magas írási/olvasási sebességgel, így a felsőkategóriát képviselve. A Pro V meghajtókat kifejezetten ultrabookokba szánják, ugyanis csupán 7 milliméter vastagok. A kis méret ellenére a teljesítményre nem lehet panasz, a 6 Gbps-os SATA csatolón keresztül 540 és 500 megabájt per másodperces olvasási és írási sebességekre számíthatunk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.