Hirdetés

Új Windows 8-as VGA meghajtók érkeztek



|

Az AMD és az NVIDIA egyaránt nagy erőkkel készül az operációs rendszer rajtjára.

Hirdetés

A Windows 8 pénteki általános elérhetővé válása előtt szerencsére úgy alakult, hogy kevesen fognak a csempés rendszerre hivatalosan telepíthető grafikus meghajtó nélkül maradni (bár a Windows 7-esek tipikusan jól működnek a Windows 8 alatt is), hiszen az AMD és az NVIDIA egyaránt új driverekkel készült a Microsoft üdvöskéjének rajtjára.


Az AMD kettő meghajtót tett elérhetővé: a HD 2000 / 3000 / 4000 kártyák tulajdonosai innen tölthetik le a Catalyst 12.6 legújabb változatát, míg a HD 5000 / 6000 / 7000 családba tartozó vezérlőkkel rendelkezőknek a Catalyst 12.11 legújabb bétájának telepítését javasoljuk. Utóbbi észrevehető teljesítménybeli pluszt ígér a 7000 sorozatú grafikus hardverek esetén, az ezzel kapcsolatos részletek az AMD blogbejegyzésében kerültek részletezésre.


Riválisának akciójával szinte párhuzamosan az NVIDIA is elérhetővé tette 310.33-as verziójú béta meghajtóit: a GeForce 8000-től felfelé az összes kártyához telepíthető illesztőprogram a hivatalos Windows 8 támogatáson felül a GTX 600 sorozatú vezérlők esetén szintén kecsegtet némi teljesítménybeli javulással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.