Hirdetés

USB 3.0-ás pendrive a PQI-tól



|

Alumínium házat kapott a Cool Drive U339V, a PQI legújabb flash meghajtója.

Hirdetés

A PQI eredetileg már a 2010-es Computex kiállításon bemutatta a Cool Drive U339V-t, amelynek megérkezésére egészen mostanáig kellett várni. Egy olyan pendrive-ról van szó, amely kompatibilis az USB 3.0-ás interfésszel (SuperSpeed USB).

 

A Cool Drive U339V 68 x 9 x 18,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, és csupán 13 grammos. Az elegancia érdekében szálcsiszolt hatású alumínium házba helyezték a flash meghajtót, amely természetesen visszafelé is kompatibilis az USB szabványon belül.

 

Az USB 2.0-án és 1.1-en is használható tároló maximális olvasási és írási sebessége a választott kapacitástól függ. A 8 gigabájtos modell 54/10 MB mozgatására képes másodpercenként, a 16 gigabájtos 69/17-et tud másolni, míg a 32 és 64 gigabájtos verziók esetében 68 és 30 MB/s az adatátviteli sebesség. Az árakról sajnos nincs információ.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.