Hirdetés

USB-portról üzemelő minimikró



|

Hiába van fél óra ebédszüneted, még enni sem kelsz föl az íróasztalodtól? Ismerős helyzet.

Hirdetés

"Jaj, csak még ezt befejezem, jaj, csak még azt elkezdem, ó, itt a főnök, és ez azonnalra kell neki, mikor ehetek már...?" Jó esetben az egyszeri irodai dolgozó elmajszol egy szendvicset, de egyáltalán nem egészséges tartósan lemondani a főtt ebédről.

 

 

Ezen segít a Brain Wave, azaz Agyhullám fedőnevet elnyert minimikró. Stephen Richard Gates mikrókoncepciója túlhajszolt irodistáknak, könyvmolyoknak és munkamán menedzsereknek, műhelyben dolgozóknak stb. ideális társ a rohanó hétköznapokban. A dizájner a mikrót kifejezetten hozzá tervezett ételcsomagokkal látná el, amelyeket megvásárolhatsz vagy megrendelhetsz majd, és a kütyü főtt ételt készít neked néhány perc alatt - még az asztalodtól sem kell felkelned hozzá. USB-porton át csatlakozik a számítógépedhez, a másik zsinórja a konnektorba megy.

 

A formaterv rendkívül ötletes. A kompakt ételcsomag tartalmazza az előkészített ebédet, csak kibontod a kaját, betolod a mikróba, a kanál/villa nyelét pedig az erre a célra kifejlesztett leolvasóba, és neked csak meg kell várnod, hogy készre főjön az étel. A beállításokat – idő, hőmérséklet/teljesítmény – az evőeszközről leolvasott adatok alapján maga a mikró végzi el helyetted, hogy addig is jó kis hivatali patkány módjára dolgozhass. Még a hátralévő időt is kijelzi a monitorodon.

 

Nem mondom, hogy felér a mama főztjével, de inkább egy mikrózott spagetti, mint ötödjére is a szalámis szendvics. Arról nem is beszélve, hogy ha épp nem rendeltetésszerűen, ételkészítésre használod, az üres eszközt vízszintesről függőlegesre állítva kis üzenőfalként is lehet használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.