Hirdetés

USB-s széf a SentrySafe-től



|

Tűz-és vízálló az újdonság, ami USB porton keresztül képes kommunikálni.

Hirdetés

 

A SentrySafe legújabb terméke felettébb különös, egy széfről van ugyanis szó, ami lopás ellen bombabiztos, érdkességképp pedig USB-n keresztül tud kommunikálni - így könnyedén hozzáférhetünk a belehelyezett merevlemezek és egyéb tárolóeszközök tartalmához.

 

A tűz-és vízálló széfbe ha beleteszünk egy HDD-t, aztán USB-n keresztül használjuk a tartalmát, felmerül a kérdés, hogy ebben az esetben mit véd a széf? Hiszen az adatokat könnyedén eltulajdoníthatják. Sajnos a hackerek ellen valóban nem nyújt védelmet, a legtöbb amit tehetünk, hogy jelszóval védjük fájljainkat.

 

A többi behelyezett értéknek, és az adathordozók fizikai valójának azonban nagy védelmet nyújt a széf, hiszen nem csak lopás, de tűz és víz ellen is véd. Ára kissé magas, ugyanis 1800 dollárba kerül, tehát több mint 430 000 forint. 

 

sentrysafe-usb-safe.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.