Hirdetés

Vedd könnyedén!



|

Kedvezményes hitellel juthatnak a diákok noteszgéphez az EasyNote keretében.

Hirdetés

Az irodákban zajlik nem csak a modell kiválasztása, hanem a teljes banki ügyintézés, és végül helyben vehető át a megrendelt gép is.

Az OTP Bank RT által kínált hitelszolgáltatást kifejezetten a diákok igényeit és lehetőségeit figyelembe véve tervezték, így akár önerő nélkül, 12-48 hónapra lehet szerződni. A THM értéke piaci viszonylatban igencsak kedvező, 21-22%. Tekintettel arra, hogy a diákoknak legtöbbször nincsen önálló keresetük, a bank lehetővé teszi kezes bevonását is. A rugalmasság jegyében a kezesnek nem kell ugyanabban az irodában megjelennie, bármelyik OTP fiókban lehetőség van a szükséges papírmunka lebonyolítására.

Négy ismert gyártó szerződött arra, hogy hosszú távon, stabil országos szervízhátteret nyújtva kielégítse a felmerülő igényeket. A Lenovo, Dell, HP és Apple számítógépgyártók kínálatából több modern, Intel alapú, Wi-Fi-vel felszerelt konfiguráció közül választhatnak a diákok. Valamennyi partnercég ismert minőségi termékeiről és szerviz szolgáltatásáról, emellett az EasyNote program keretein belül kiemelten három éves garanciát nyújtanak.

Az Invitel, is szerepel a partnerek sorában, az EasyNote programban részt vevő diákok számára kidolgozott EasyNote ADSL előfizetési ajánlatával. Az 1024 és 512 kilobites csomagok a szokásos áron érhetők el, ám július és augusztus hónapokra nem számítanak fel díjat a szolgáltatásért. Ezzel a diákok éves időbeosztásához és pénztárcájához egyaránt igyekszik igazodni az Invitel. Ráadásként valamennyi előfizető 512 megabájtos flash meghajtót kap ajándékba.

Az EasyNote ugyan nem léphet az idén befejeződő SuliNet helyébe, de sok diák számára jelenthet valós megoldást. A program idén októbertől üzemel, ez idő alatt eddig hozzávetőlegesen ötvenen vehették át a kiválasztott noteszgépet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.