Hirdetés

Vékony SATA SSD a Viking Modulartól



|

A Viking Modular vékonyított SSD-je körülbelül a fele a szokásos meghajtók méretének.

Hirdetés

A Viking Modular bemutatta új, vékony SATA SSD-jét. A meghajtó a JEDEC MO-297 specifikációra épül. A tárolónak nincs külön háza, burkolata, azonban egy meglehetősen kicsi, mérsékelten ütésálló SSD-ről van szó, amely már elérhető.

 

Az SSD mérete körülbelül a fele a szokásos 2,5 hüvelykes modelleknek. A meghajtó a 3 gigabites átvitelre képes SATA II-es csatlakozót használja, és folyamatos olvasás esetén 260 megabájt per másodperces sebességet tud fenntartani.

 

A gyártó több méretben is kínálja az SSD-t: 25, 60 és 120 gigabájtos verziók közül lehet válogatni. A meghajtók vezérlője több biztonsági szolgáltatást is kínál, maguk az SSD-k pedig MLC és SLC formában egyaránt használhatóak. Áruk egyelőre ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.