Videón az ASUS billentyűzetbe integrált PC-je



|

Az ASUS gépe egyszerű billentyűzetnek tűnik, mégis teljes értékű PC.

Az Asus Eee Keyboard nevet kapott PC-je először a januári CES-en mutatkozott be, azóta azonban nem láttunk róla videót úgy, hogy Windows XP fut rajta. Most azonban a Moblin készített egy videót a médiaPC-ről. Az Eee Keyboard 5 colos érintőkijelzővel rendelkezik a számgombok mellett jobb oldalt, alapvetően a rendszer alatta egy Linux OS. A videón látható készülék ugyan még prototípus, külsőleg mégsem változott semmit a bemutató óta.

asus_eee_keyboard_moblin-480x290.jpg
 

Egyelőre a belső tudás is ismert, tehát Intel Atom processzor dolgozik benne, amelyet 1 gigabájt RAM egészít ki. A tárhelyről opcionálisan egy 16 vagy 32 gigabájtos SSD gondoskodik és feltehetően vezeték nélküli HDMI is megtalálható lesz benne. Sajnos a mozgóképsoron nem mutat meg magából semmiféle médialejátszási képességet a billentyűzetgép. Az Asus feltehetően ebben a hónapban mutatja be hivatalosan a végleges Eee Keyboard-ot nagyjából 400 dolláros áron.

 

 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.