Hirdetés

Viselhető kütyüket akar a Microsoft



|

200 milliót adna a Microsoft a katonaságot is kiszolgáló Osterhout Design Groupért.

Hirdetés

A Microsoft sem szeretne kimaradni a jövőt jelentő viselhető eszközök piacából, ennek jegyében pedig már most szeretnék valahogyan megelőzni a Google-t és az Apple-t. A pletykák egy redmondi okosóráról szólnak, amelyen akár még Windows is futhat. 

Hirdetés

A Microsoft előnnyel akar indítani, ugyanis egy olyan céget akar megszerezni magának, amely a viselhető eszközökre specializálódott, és jelenleg is az amerikai hadsereget szolgálja ki. Az Osterhout Design Group korábban a Google, a Samsung és az LG célkeresztjében is ott volt. 

A TechCrunch értesülései szerint mára csak a Microsoft maradt játékban: nagyjából 200 millió amerikai dollárt adnának a cégért, amelyet úgy ahogy van, beolvasztanának: alkalmazottakkal és szerződésekkel együtt. A Microsoft eddig nem kommentálta a témát, de kétségtelen, hogy az Osterhout katonai vonatkozása nagy előnyt adhatna nekik a Google-lel és az Apple-lel szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.