Hirdetés

Dizájn és technológia



|

Vajon milyen lesz a jövő konyhája? A népességnövekedés, a nagyvárosi lakás kis mérete miatt valószínűleg nagyon kicsi.

Hirdetés

A Cagnina Design mindkét koncepciója, a Go Kitchen és a Cucina Kitchen több funkciót egyesít magában, a bevezetőben említett okok miatt; egyelőre nem megvásárolhatók, viszont nagyon valószínű, hogy néhány évtized múlva gyerekeink, unokáink ilyen konyhákban fognak napi szinten tevékenykedni. A két "konyha" előnye, hogy nagyon kevés helyet foglalnak, illetve könnyű őket tisztítani, ugyanis nagyon jó minőségű anyagból készültek. Mindkettő díjazott lett különböző rangos kiállításokon.

A Go Kitchen voltaképp egy hatalmas fal, amelyből kihúzhatók az egyes konyhai részek; étkezőasztal, mosogató stb., illetve egy plazmatévé is található rajta, amely kifordítható, hogy ily módon a konyhában bárhol nézhessünk tévét, ha épp azt szeretnénk.

A Cucina Kitchen hasonlít az oldalunkon már bemutatott kompakt konyhákhoz; megtalálható benne a mosogatógéptől kezdve szemetesen át a hűtőig minden, amire csak szükségünk lehet.

Említést érdemel a tény, hogy egyik koncepció sem mai darab, azonban a fejlesztők folyamatosan tökéletesítik a terméket, remélve, hogy egyszer majd valamelyik gyártó megvásárolja a terveket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.