Hirdetés

Konyha fél négyzetméteren



|

Kollégiumba vagy kis helyre tökéletes az Electrolux pályázatának egyik befutója.

Hirdetés

Nojae Park alkotta meg az Electrolux 2008-as pályázatára az alábbi... hogy is mondjam. Szóval konyhát. A szekrénynek tűnő tárgyról első pillantásra meg sem mondanánk, hogy minden funkciót teljesít, amit szokvány esetben egy több négyzetméteres konyha szokott. A felső, kihúzható fiók egy rozsdamentes acéllapot rejt, amin lehet enni, az alatta levő fiók főzőlap, amit négyféleképpen állíthatunk. A középső, nagyobb fiók rejti az étkészletünket (értelemszerűen nem fér ide a nagyitól örökölt huszonnégy személyes ezüstkészlet, de pár tányér, fazék, evőeszközök simán beleférnek). A legalsó, szokatlan ajtajú fiók egy minihűtőszekrényt takar. A mosogatás nincs megoldva, de ha nagyon nincs helyünk, akkor mosogatni akár a fürdőszobában is tudunk.


minikonyha.jpg
 


Sajnálatos, hogy a minikonyha egyelőre csupán koncepció, ugyanis biztos vagyok benne, hogy sokan ki tudnák használni az adottságait - mit nem adtam volna egy ilyenért kollégista koromban!...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.