Hirdetés

Újabb komoly melósmobil a CAT műhelyéből



|

Android 5.1 rendszerrel jön a nehezen meggyilkolható okostelefon.

Hirdetés

A tipikusan csak CAT néven ismert és emlegetett Caterpillar régóta készít nehezen elpusztítható munkásmobilokat. A vállalat nemrég bemutatott Berlinben egy relatíve megfizethető modellt, az S30 most szeptemberben 329 eurós (103 ezer forintos) kártyafüggetlen áron kerül piacra.

Hirdetés


A CAT S30 nem az átlagfogyasztóknak készült, így nem a csúcs megjelenítőt vagy a gyors processzort kell megfizetni benne, hanem a strapabírási képességet. A modell IP68 és Mil SPEC 810G minősítésekkel rendelkezik, azaz védett a por ellen, vízben elmerülve legalább 1 órán át kibírja beázás nélkül, közel 2 méterről leejtve kutya baja sem lesz, tűri a rázkódást és vibrációt, működőképes marad -25 és +55 °C közt.


További specifikációk: 4,5 colos és 854×480 pixeles TFT kijelző, Gorilla Glass 3 védőüveg, 2 / 5 megapixeles kamerák, négymagos és 1,2 GHz-es CPU, Qualcomm Snapdragon 210 lapkakészlet, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető háttértár, 4G/LTE, 3000 milliamperes akku, Android 5.1 rendszer.


(Forrás: NextPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.