Hirdetés

„Gyerekbiztos” DoCoMo mobiltelefonok jövőre



|

Hirdetés


A FOMA SA800i típusú készülék jövő tavasztól lesz megvásárolható, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a beépített GPS nyomkövető, melynek segítségével a szülők folyamatosan nyomon követhetik, hol csatangol a gyerek. Egy külön erre a célra elhelyezett gomb megnyomásával azonnal jelezhető, ha támadás érné a telefon tulajdonosát. Emellett különböző szülői felügyelettel ellátott megszorítások is igénybe vehetők, így például jelszóval lehet csak csatlakozni az internetre, vagy a megadott időintervallumokban nem lehet a telefonról bizonyos hívásokat lebonyolítani, stb. Egyszerűsített, mesés stílusban menürendszer is választható a kezelőfelület számára. A készülék várható árát még nem tudni, ahogy azt sem, várható-e hasonló próbálkozás más térségekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.