Hirdetés

A Compaq skóciai kapacitásainak egy részét áttelepíti Csehországba



|

Hirdetés

A Compaq skóciai üzeme a későbbiekben „egyedileg konfigurált” személyi számítógépeket, valamint ipari szabványú szervereket, üzletileg kritikus szervereket és nagy rendelkezésre állású rendszereket fog gyártani. Továbbra is Skóciában marad a háttérirodai rendelések kezelése, a logisztikai irányítás és a bővülő egyedi konfigurációs üzletág támogatása.

A Compaq a jövőben Csehországban szerelteti majd össze személyi számítógépeit. Dr. Beck György, a Compaq Lengyelországért, Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért felelős vezérigazgatója így kommentálta a hírt: "Számunkra igen nagy jelentőséggel bír ez a döntés. Feltett szándékunk, hogy régiónk fokozatosan egyre nagyobb szerepet kaphasson a Compaq értékteremtésében. A magyar Internet infrastruktúra szakértői központ tavalyi felavatása és a tervbe vett szoftver fejlesztési tevékenység szintén hazai elindítása mellett ez a lépés újabb jelzés értékű esemény."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.