Hirdetés

A Dell kijavítja füstölgő PowerEdge szervereit



|

Hirdetés

A tavaly január és május között értékesített összes PowerEdge 1650 modell alaplapja hibás lehet, azért ki kell őket cserélni, közölte a Dell szóvivője, Bruce Anderson. „A feszültségszabályzó túlmelegedhet, ami kismennyiségű füst kibocsátásával jár”, mondta. Ha a túlmelegedés bekövetkezik, a rendszer leáll. A cég tavaly év végén kezdte felvenni a kapcsolatot vásárlóival, miután néhány felhasználó értesítette a problémáról, amit aztán maguk is észleltek az utólagos tesztelés során.

A Dell PowerEdge 1650 állványba illeszthető kiszolgáló, amit adatközpontok használnak. A termék 2002 februárjában debütált a piacon, melyet a PowerEdge 1750 követett tavaly év közepén. A kiszolgáló alaplapját is a Dell tervezte.

Anderson nem közölte, hány eszközt érint a probléma, mint ahogy azt sem, mennyit adtak el az adott szerverből. Arra sem volt hajlandó kitérni, kit terhel a felelősség, vagy hogy mennyibe kerül a Dellnek a csere. Mivel a cég közvetlenül a felhasználónak értékesít, tudja, ki vásárolta meg a terméket - így egyenként veszi fel velük a kapcsolatot, és intézkedik a cseréről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.