Hirdetés

A GTS-Datanet megemeli az ADLS sebességet



|

Hirdetés


Az előfizetői hozzáférések átállítását a GTS-Datanet Távközlési Kft. egyedi igénybejelentés nélkül, rövid idő alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004. november 16. és 30. között kerül sor, melyet követően az előfizetők döntő többsége számára érezhetővé válik a nagyobb sebesség.




Ezt követően a hálózati képességek kiterjesztésétől függően a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi előfizető számára elérhetővé válnak, ez először a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le. Az átállást követően a legkisebb csomagnál a (előfizetői szerződésben meghatározott) maximális letöltési sebesség 1/3-os növekedése, az összes többi csomag esetében pedig annak duplája érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.