Hirdetés

A HP digitális kamera családjának frissítése



|

Hirdetés

Egyidejűleg nyilvánosságra hoztak néhány részletet első újgenerációs digitális kamerájukkal, a HP Photosmart R707-el kapcsolatban.




A cég bejelentette, hogy a korábbinál közel kétszer többet fordítanak az új kamerák kifejlesztésével és tervezésével kapcsolatos munkákra abból az 1 milliárd dolláros kutatásfejlesztési keretből, amit a képalkotási és nyomtató szegmensnek szentelnek. E munkák következtében a Photosmart család teljesen átalakul, matt rozsdamentes acél dobozba kerül, és új ergonómiai megoldásai megkönnyítik a félkezes használatot. Az új kamerákat felszerelik „való életből való (Real Life) technológiákkal”, mint pl. az erősen kontrasztos képek fényviszonyaihoz való alkalmazkodás, vagy az elkészült képek azonnali elemzése, amely beállítási tanácsokkal szolgál az újabb képekhez, illetve a Texas Instrumentsszel közösen kifejlesztendő új képmotor.

Az új 5.1 megapixeles Photosmart R707 már magában foglal néhányat az új funkciók közül, ugyanakkor 24-szeres össz-zoomot, és 32 megabájt belső tárterületet kínál. Az R arra utal, hogy a kamera belső akkujának töltője egyben azonnali adatcserét is biztosít a számítógéppel, de a dokkoló csatlakozást biztosít a televízió (és a vezetéknélküli távirányító) felé is. Az R707-es májusban kerül piacra 350 dolláros áron, a dokkoló ára további 80 dollár.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.