Hirdetés

A játékkészítők nem kockáztatnak



|

Hirdetés

Az elemzők szerint a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: a játékkészítők. Mint az E3-on kiderült, a "játékgyárak" nem kötelezik el magukat egyik játékkonzol, illetve gyártó mellett sem, a játékok várhatóan mindegyik platformra meg fognak jelenni. A játékkészítők ezzel nemcsak bebiztosítják magukat az egyelőre háromesélyes versengés közepedte, de még a három gyártó közti éles konkurenciaharcból is profitálhatnak. A versengés arra készteti ugyanis a konzolgyártókat, hogy a lehető legjobban lecsökkentsék áraikat. A viszonylag olcsó konzolokat ezután sokan megveszik, ami növeli a játékokat vásárló felhasználók számát. A konzolgyártók marketingfogásai szintén a játékkészítőknek (is) kedveznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.