Hirdetés

A Nintendo visszavág



|

Hirdetés

Így, még két héttel a megjelenése előtt leszállították a Gamecube konzol európai árát 20%-kal, így várhatóan 200 €-ért lesz beszerezhető. Ezzel ismét nőtt a rés a két rivális között. Természetesen a választást meghatározó fontos tényező lehet a két platform szoftver támogatottsága. A Nintendo megjelenésekor 20 játék lesz elérhető, és közel további 50 címet jelentettek be az év közepére, a Microsoft konzoljához pedig jelenleg mintegy 25 játék vásárolható meg és 16 tovább készül éppen. No persze az sem megvetendő tény, hogy a Microsoft konzolja DVD lejátszóként is alkalmazható. Most minden szem kíváncsian tekint a Sony felé, akik a legrégebben vannak piacon vezető konzoljukkal. Többszöri árkorrekció után a PlayStation 2 jelenleg szinten 299 €-ba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.