Hirdetés

A Office XP fejlesztőeszköztára már letölthető az internetről



|

Hirdetés

Az intelligens címke egy testre szabható dinamikus tartalomfelismerő szolgáltatás, mely a felhasználó munkáját segíti a tartalomhoz kapcsolódó kiegészítő információk és probléma megoldási lehetőségek felmutatásával, s egyben lehetővé teszi a kapcsolódó információk gyors elemzését is. A fejlesztőeszköz-csomag révén a programozók olyan speciális intelligens címke alkalmazásokat készíthetnek a nagyvállaltok számára, melyek szorosan integrálják az Office XP-t a weben található információkhoz, céges adatforrásokhoz és más desktop alkalmazásokhoz.

Az Office XP új fejlesztőeszköz-csomagja révén csökken az irodai alkalmazások fejlesztési és bevezetési költsége, az oktatásra ordítandó idő, mindemellett felgyorsulnak az ügyviteli folyamatok.

Az Office XP az Excel és Acces fájlok esetében natív XML támogatást biztosít, amely összekapcsolja az egyes Office XP megoldásokat más ML-t támogató nagyvállalati alkalmazásokkal és üzleti folymatokkal. Az Office web komponensei lehetővé teszik az interaktív és frissíthető
Excel táblázatok, diagramok, pivot táblák webes alkalmazásokban történő felhasználását. Az Office XP web komponenseinek új ulajdonságai révén nincs szükség egyéni kódolásra, így a fejlesztők ügyfeleik számára jóval gyorsabban szállíthatnak testreszabott megoldásokat. A fejlesztőeszköz-készlet már letölthető a Microsoft msdn online weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.