Hirdetés

A Palm veszi meg a Be-t



|

Hirdetés

pályafutása hamarosan véget ér. A társaság áprilisi bejelentése szerint a cégnek nincs elegendő pénze a további működéshez, a kérdés csupán az lehetett, melyik cég fogja felvásárolni a szoftverfejlesztőt. A társaság napokban tett bejelentése szerint a kéziszámítógépeket gyártó, valamint azokhoz szoftvereket fejlesztő Palm Inc. vásárolja meg a céget 11 millió dollár értékű Palm részvényért. A piacvezető PDA gyártó minden Be Inc. szellemi tulajdont megkap, a társaság alkalmazottainak pedig munkát ajánl a cég azon Palm Platform Solutins részlegén belül, amely hamarosan külön leányvállalattá alakul. A Be Inc. szoftverfejlesztői a jövőben a Palm Inc. Palm OS elnevezésű PDA operációs rendszerének továbbfejlesztését fogják segíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.