Hirdetés

A Realnetworkst választották



|

Hirdetés

A bejelentésnek elsősorban lélektani jelentősége van, mivel megszűnik a bizonytalanság a tartalomfejlesztők és a felhasználók körében, hogy a Vodafone vajon melyik mobil multimédiás formátumot támogatja. A Vodafone ugyanis 28 ország mobiltelefon hálózatában rendelkezik résztulajdonnal, többségében Európában, de Japánban és az USA-ban is, valamint további 8 országban partneri kapcsolatai vannak. Ezek közül 13 hálózaton működik tavaly október óta a Vodafone Live képes üzenő szolgáltatás. A megállapodás révén a RealNetworks utat talál az összes Vodafone csoporthoz tartozó szolgáltató felé.

Két Vodafone leányvállalat, a német Vodafone D2 és az amszterdami székhelyű Vodafone Omnitel, amely egy olaszországi hálózatot üzemeltet, már használja a Real Helix Universal Mobile Server és a Helix Universal Mobile Gateway szoftverét, de a Real már testre szabott köztesszoftvereket is kifejlesztett, amelyek felületet alkotnak a Vodafone háttérrendszereivel, és segítik integrálását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.