Hirdetés

A Samsung színes lézernyomtató otthonra



|

Hirdetés

Sajnos azonban az ár távol tartotta a színes lézert a kis és otthoni irodáktól (SOHO). Ezt a trendet töri meg a Samsung 699 dolláros CLP-500-as modellje.

Ahhoz képest, hogy a CLP-500 belépő szintet képvisel, meggyőző a nyomtatási sebessége: 12.9 oldal/perc szöveg, ill. 3.2 oldal/perc grafika esetében, ami azonos szinten van sok lényegesen drágább lézernyomtatóéval, így a Minolta-QMS Magicolor 2300W-ével. A nyomtatás minősége szöveg esetében kiváló, egyszerű grafikák esetében a színhatás jó, ám komplexebb grafikák és fotók esetében néhány részlet elvész. A beépített automata duplexer (a lap mindkét oldalának nyomtatásához) lényegében bónusz, ilyen ár mellett. A 250 lapos papírtartó azonban túlságosan kicsi, amin valamit javít a 100-lapos pót tálca.

Ezzel együtt a CLP-500 árát, gyorsaságát és szövegminőségét tekintve jó választás a kisirodák/otthoni irodák számára, amennyiben elsősorban szöveges, egyszerű grafikával illusztrált dokumentumokhoz használják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.