Hirdetés

A Sharp Linux-alapú vállalati PDA-ja



|

Hirdetés

A Taurus SL-6000 modellt elsősorban a vállalati felhasználóknak kínálják, mondta Deanna Davis, a Sharp szóvivője. A PDA-t az Intel 400 MHz-es XScale processzorára építették. A készülékhez 64 megabájt SDRAM és 64 megabájt flashmemória tartozik, valamint egy lítium-polimer akku. Képernyőjének felbontása VGA osztályú, és integrált hangszórót és mikrofont tartalmaz a beszélgetések rögzítéséhez és visszajátszásához.




A készülék beépített QWERTY billentyűzetet kínál, melyet egy csúszó vezérlő panel véd. A Sharp azt is közölte, hogy az új Zaurus ellenáll az egy méteres zuhanásnak is. A PDA támogatja a Javát, ami fontos a vállalati alkalmazások esetében, de támogatja a WebSphere alkalmazás kiszolgálót. Az IBM és a Sharp közösen értékesíti a terméket a két cég megfelelő értékesítési csatornáin keresztül. A 700 dolláros SL-6000 beépített 802.11b Wi-Fi eléréssel rendelkezik, valamint SD/MMC kártyahellyel is rendelkezik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.