Hirdetés

A SirCam vírus továbbra is terjed



|

Hirdetés

A Delphi fejlesztőkörnyezetben készült e-mail vírus azonban továbbra is a világ legelterjedtebb számítógépes kórokozója. A SirCam ezidáig 2,3 millió számítógépet fertőzött meg világszerte, és ezzel hozzávetőleg 1 milliárd dollár kárt okozott. A szakértők szerint a legnagyobb probléma az, hogy a felhasználók nem veszik komolyan a számítógépes vírusokat, és nem használnak vírusirtó programokat, illetőleg nem frissítik azokat rendszeresen. A mostanában meglehetősen elterjedt e-mail féregprogramok elsősorban azt használják ki a terjedésre, hogy a felhasználók többsége meggondolatlan, és habozás nélkül megnyitja az e-mail levelek csatolt fájljait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.