Hirdetés

A web nem játék és móka



|

Hirdetés

Kiderült, hogy a megkérdezetteknek mindössze négy százaléka megy fel azzal a szándékkal a hálóra, hogy szórakozzék. Az internetről inkább a munka jut az eszükbe.Tízből kilenc internet-használó a számára fontos információk megszerzése miatt tartja fontosnak használni a világhálót, vagy e-maileket akar küldeni, illetve fogadni. A korábbi várakozások, hogy az Internet afféle népszórakoztató eszközzé válik, nem vált be. Azok a technológiák, amelyeket az emberek a szórakoztató szolgáltatások esetén elfogadnának, még egyáltalán nem, vagy nem tökéletesen vannak kidolgozva. Ezen - miként ezt a PwC felmérésében összegyűjtött vélemények is igazolják - a szélessávú szolgáltatásoknak van esélyük változtatni. A felhasználók jelenetős része (magán- és céges előfizetők egyaránt) azonban egyelőre idegenkedik ettől, mert túlságosan drágának találja, s az internet jelenlegi lehetőségeivel, szolgáltatásaival meglehetősen elégedett, állítja a PwC jelentése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.