Hirdetés

A Yahoo fellép a spam ellen



|

Hirdetés

A Yahoo ezért úgy döntött, fellép a kéretlen e-mail áradat ellen.

Egy a Yahoo-nál augusztusban végzett belső felmérés szerint, amelyben az e-mail felhasználóknak választani kellet a spam kitakarítás vagy a wc tisztítás között, a megkérdezettek 77 százaléka az utóbbira tette le voksát. Ezért a felhasználók segítése érdekében a Yahoo öt új „fegyvert” állított spam-ellenes arzenáljába, amelyek átvizsgálnak minden a felhasználó inboxába érkező vagy onnan távozó levél mellékletét. A többi fejlesztés mellett ez a szűrő rendszer azrét érdemel külön figyelmet, mivel ezzel hatékonyabban gátólható meg a manpság szinte órák alatt elterjedő vírusok gyors elszaporodása. Az új szolgáltatás minden Yahoo-t használó számára elérhető.

A rendszer automatikus átvizsgálja a levelek mellékleteit, és meggátolja hogy a felhasználó letölthessé a fertőzött fájlokat. Akik évi 29.99 dolláros áron előfzetnek a Yahoo Mail Plus szolgáltatására kapnak egy plusz lehetőséget, amivel saját maguk takaríthatják ki a mellékletből a vírust. A többi fejlesztéssel a Yahho a spam-ek ellen akart sikeresebben fellépni. Ezek között olyan szolgáltatások találhatók mint az AdressGuard amivel a felhasználóknak egyszerre akár 500 e-mail azonosítójuk (alias) lehet, így megnehezítve a spammerek dolgát. Természetesen ez nem tartozik az ingyenes szolgáltatások közé. Mindezeken felül felállítottak egy Anti-Spam központot is, ahol az érdeklődők információt, tippeket, trükköket találnak a spam elleni védekezésről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.